Recenze názor Duhový park - DUHOVÝ PARK

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Recenze názor Duhový park


Zde můžete napsat recentzi na tyto stránky, nebo na jakékoliv stránky nebo produkty. 
Jde pouze o váš svobodný názor a pokud není váš příspěvek protiprávní, tak nebude smazán. 
Recenze nejsou schvalovány adminem, jako jinde, ale objeví se ihned po vašem napsání.
Pište proto rozumně a bez vulgárních výrazů. Děkujeme. 

Všechny tři naše domény jsou na prodej.
Pokud budete mít o ně zájem, tak nás kontaktujte na email.





D.V.
Jsem ráda, že také můžu napsat někam svůj názor na Duhový park. Byli jsme tam minulý týden. Kvůli této šarádě co tam předvádějí jsme ujeli přes 150 kilometrů. To snad nemyslí vážně. Nehorázné vstupné, všechno předražené a kvalita žádná. To jsme se teda nechali napálit. Naštěstí to Mirákulum zachránilo. Jestli budete plánovat výlet, tak určitě jinam než do Duhového parku. To je ze všech výletů z ostudy kabát
 
 
Radim
těšili jsme se, že si užiju s rodinou hezký výlet a krásný den, ale tohle byla katastrofa. Jak se říká: navoněná bída. Nerozumím tomu jak si někdo může naivně myslet, že se takto dá podnikat. Lidi to rychle prokouknou a nikdo tam jezdit nebude. Doufám, že to bude hodně brzy, protože se mi nelíbí jak někdo podniká stylem okrádání lidí. Styďte se! 
 
 
Pavel S.
Udělali jsme si výlet do Duhového parku s rodinou a nestálo to za nic. Vůbec se nedivím těmhle komentářům. Laciná zábava za velké peníze. Nic víc. Za nás určitě nedoporučujeme. 
 
K.
Já tyto lidi znám velice dobře. Pohybuji se v podobné branži. Jen vám řeknu, že mají velice špatnou pověst mezi kolotočářemi. Jezdili dříve s atrakcemi a nadělali se dost svinstev. Proto také skončili a zbylé atrakce rozmístili za barákem na louce, kde se snaží z toho zbytku co jim zbylo, urvat co se dá. Mezi nás už nemůžou. Každý ať si udělá obrázek sám. 
  
 
M.M
Mi jsme také navšívili Duhový park v Třebovli a nelíbilo se nám tam. Zbytečně všechno předražené a služby žádné. Přijde mi to jako pračka na peníze. Tohle nejsou žádní poctivci. Je to sebranka cirkusáků co okrádají lidi ! 
 
Jarek. M
jsou to šaškové a zloději. Také jsme se nechali napálit. Je to nehorázná drzost nabízet takovýhle cirkus za takový peníze. Je to neuvěřitelné, co si lidi dovolí!! 
 
 
Karolína
Já se musím přidat k paní Martě a ostatním. Byla to hrůůůza! Už nikdy více. 
 
 
Marta
Navšívili jsme Duhový park v Třebovli a bylo to veliké zklamání. Kdybych dala dříve na recenze, tak bych si ušetřila peníze na lepší výlet. Děti byly taky zklamané. Podle jejich stránek to vypadá hezky, ale bohužel opak je pravdou. Za nás určitě nedoporučuji! 


R.B.
Duhový park je rodinný podnik Paldusů. Na začátku tohoto roku mě pan Josef Paldus oslovil, abych pro něj pracoval a pomohl mu s marketingem v Duhovém parku. Domluvili jsme se na spolupráci a financích. Jelikož jsem mu uvěřil, tak jsem přistoupil na to, že mi bude moct zaplatit po třech měsících až otevře v květnu 2017 Duhový park pro veřejnost a vydělá nějaké peníze. Tři měsíce jsem pro něj pracoval a když mělo přijít na placení, tak se začal vymlouvat že mi dohodnutou částku nikdy neslíbil a tak jsem ustoupil a dohodli jsem se na nižší částce, kterou řekl, že mi vyplatí. To se ale vůbec nestalo. Přestal mi zvedat telefony a když jsem m u napsal, že si to nenechám líbit, tak mi zavolal a řekl mi, že jestli s tím nepřestanu tak na mě pošle svého syna Jindru, že mě zmlátí. 
Takže závěr toho všeho je, že pan Josef Paldus je obyčejný sprostý podvodník, který podniká stylem podvádění a okrádání lidí. Za minulý rok vydělal v Duhovém parku na dětech skoro 7 miliónů korun a není ani natolik seriózní, aby zaplatil lidem za práci, kterou pro něj odvedli. 
Pokud by jste s tímto pánem přišli do styku, tak si rozhodně dejte pozor. Naslibuje hory doly a nakonec vás podvede. Tento člověk není poctivý jak se tváří. Určitě nejsem jediný kdo mu naletěl a koho okradl. 

K.L.
Zdravím. Viděli jsme reklamu na internetu a rozhodli jsme se že vyrazíme s dětmi. Dnes už se vůbec nedivím, že Duhový park v Třebovli má tak špatné hodnocení. Bylo to hrozné. Úroveň žádná. Já určitě nedoporučuji!!!
 

Alena
Kamarádka mi dala typ na výlet. Na stránkách to vypadalo hezky a lákavě. Tak jsme jeli celá rodina. Musím uznat, že jsme vyhodili peníze. Byla to jen nafouknutá reklamní bublina. Všechno je amatérské a staré. Je to opravdu nějaký zkrachovalý cirkus. Obsluha jsou světský (kolotočáři). Každý ví co od nich můžeme čekat. Lacinou zábavu za velké peníze.  Nenaleťte jako mi.
 

S.K.
Mi jsme byly minulý týden v Duhovém parku v Třebovli a je to velké zklamání. Velmi málo lidí a zábava nic moc. Atrakce pro děti staré a řekla bych že některé i nebezpečné. Příště tam rozhodně už nepojedeme.
 

Aleš M.
Já se musím přiklonit k těmto recenzím. HRŮZA, HRŮZA, HRŮZA! Jde vidět, že tyto lidi chtějí využít staré vybavení na zelené louce a vytřískat z toho co se dá. Vůbec se nestydí vydělávat na dětech. Jste ubohý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

P.L.
Také jsme navštívili duhový park v Třebovli a nebyly jsme spokojený. Čekali jsme úplně něco jiného. Na internetových stránkách se tváří jako hezký park a ve skutečnosti je to bída za moc peněz. Já určitě nedoporučuji.
 

Lubomír
Před týdnem jsme navštívili tento park. Není to opravdu nic výjimečného.  Spíše velký podprůměr. Za tyhle peníze co vybírají na vstupném si můžeme dopřát jakýkoliv jiný a daleko lepší výlet pro rodinu.
 

P.P.
Je to jenom banda cirkusáků. Že se nestydí takhle oblbovat lidi!
 

Linda J.
Minulý měsíc jsme byly s rodinou v Duhovém parku a ještě jsem nezažila takovou aroganci. Syn si tam sedřel nohu když upadl a nikdo nám nechtěl pomoct. Prý musíme mít lékárničku v autě. Taková sprostota. Hnala bych vás klackem!
 

O.P.
Mi jsme také byly v duhovém parku v Třebovli a byly jsme zklamaní. Atrakce, jidlo a obsluha nestála za nic. Jsou lepší výlety za méně peněz. Víckrát už ne!
 

Radovan
Takovýhle rádoby dětský park si může udělat každý kdo má louku. Nečekal jsem , že také naletím na líbivou reklamu.  Nestálo to za nic. Kdybych vzal rodinu do přírody, tak to bude hezčí a ještě ušetřím peníze.
 

Iveta D.
Jeli jsme s rodinou do duhového parku si užít den a spíš nám ten den zkazili. Nezáživné a drahé. Nikde nedostanete ani účtenku. Už jsem podala stížnost na Českou obchodní inspekci. Doufám že je srovnají.
 

Karel S.
Máte pravdu. také podám stížnost na úřady. Tohle je hrozný co si dovolujou. Hlavně kasírovat prachy  za nic a dělat ze sebe hogofogo.  Takovýhle zlodějiny neschvaluju.


Lukas V. 
Stačí se podívat na internet do historie a vidíte, že je to zkrachovalí cikánský cirkus. Pak se není čemu divit, že je úrověň tak nízká. stačí si najmout někoho kdo udělá hezkou reklamu a internetové stránky a může podnikat každý.

H.N.
Jo jo máš recht. Co by člověk od takovýhle lidí čekal. Já tam sice nebyl, ale když někam chceme jet s rodinkou, tak si zjistím taky všechno. A tady bych určitě nejel.



S.M.
2017-04-27 20:07:53
Já jsem také navštívil s dětmi tento duhový park v Třebovli. Reklama slibovala netradiční zážitek. No měli pravdu. Byl to netradiční zážitek ale v negativním slova smyslu. Atrakce staré, podomácku vyrobené, všechno laciné. Jen okrádání lidí. Nedivím se těmto negativním komentářům.


Pavla
2017-04-27 20:02:24
Dobrý den, alespoň někde nemažou komentáře. Já už napsala dva negativní komentáře na duhový park v Třebovli a vždycky to smazali. Je vidět, že nejsou seriózní. To mi stačilo, když jsem tam byla s rodinou na výletě. Taky jsme se nechali napálit reklamou. Opravdu vyhozené peníze!! Byl to trapný cirkus. Jezdíme s rodinou dost často po výletech ale tohle opravdu už ne.


L.K
2017-04-13 19:56:23
Já byl s rodinou také v Duhovém parku v Třebovli. Doporučil mi to známý, že viděl někde reklamu. Nic horšího sem neviděl. Lidí málo, ceny vysoký a jídlo hrozný. Měl jsem si projít recenze na internetu než jsme tam jeli. Škoda peněz. Za mě určitě nedoporučuju!! 
Je to jen okrádání lidí. 
jestli chcete hezký výlet pro rodinu s dětmi, tak navštivte Mirakulum. To je úplně o něčem jiném!!
Maximální spokojenost a je to levnější.


Marta
2017-03-31 08:58:28
Dobrý den, také jsme byly v Duhovém parku a spokojený jsme tedy nebyly. Na tu dálku co jsme ujeli to bylo hrozný. Atrakce jednoduchý, starý a laciný. Takové to, co doma našli, to použili. Jde opravdu vidět, že to je zkrachovalý cirkus, který se snaží ještě využít co se dá a vydělat na lidech, než to vyhodí do sběru. Že se nestydíte, takhle okrádat lidi a hlavně malé děti!!!


O.L.
2017-03-31 08:51:39
chtěl bych reagovat na tyto recenze. Plně se s nimi ztotožňuji, protože to je domácí cirkus. Všechny atrakce jsou staré a navíc většina jsou doma amatérsky vyrobené. Na tyto rádoby atrakce nebudou žádné certifikáty ani bezpečnostní listy. Vše je na vlastní nebezpečí. Pokud nechcete aby se vaše děti zranili, tak si najděte raději jiný výlet, kde jsou lidi seriózní a atrakce nové a profesionální. Tady to určitě nebude.


Michal.N
2017-03-18 17:40:37
Hledal jsem výlet pro rodinu podle recenzí a našel jsem tyhle recenze. Sice toto stránky reprezentují něco jiného, ale jde mi jen o recenze. V duhovém parku jsme byly před dvěma roky. Musím říci, že to nestálo za to. Spíše se musím přiklonit k těmto recenzím. Pro nás to bylo zklamání. Máme rádi výlety do přírody a jezdíme hodně pravidelně. Loni jsme absolvovali spoustu výletů do Jižních Čech a musím jen doporučit každému. Nádherná příroda, památky a spoustu rodinného vyžití. Takže neváhejte jet raději o kousek dál a užijete si to.


K.H
2017-03-17 11:27:40
Bohužel musím souhlasit s těmito názory. také jsme se spálili. Doporučuji výlet někam jinam než do duhového parku.


Roman
2017-03-17 11:25:42
Majka to napsala úplně přesně. Spousta světských se zlatými řetězy co se snaží oblbnout lidi zkrachovalým cirkusem na louce. Také jsme naletěli na hezkou reklamu!


Bohouš
2017-03-17 11:10:18
Byl jsem s rodinou v duhovém parku minulý rok, a musím uznat, že to byla katastrofa. Všechno laciné a neprofesionální. Za ty peníze jsme si mohli s rodinou užít bez problémů jiný výlet a lepší.


Petra
2017-03-17 10:27:08
https://www.slevomat.cz/podnik/97199-duhovy-park/hodnoceni
Magda
2017-03-07 07:56:52
tyhle recenze mě opravdu překvapili. Sice jsem slyšela, že to tam není moc dobré, ale netušila jsem že to je až takové. Přemýšlela jsem jestli se tam vydat, ale raději pojedeme jinam. Díky za upozornění. Magda


Martin
2017-02-28 19:12:23
také jsme tam byly s rodinou a musím říct, že to je hrozná drzost nabízet takové služby za takové peníze. Už jsem to psal na jiné stránky a vždycky mi můj názor smazali. Tak jsem koukal, že jedině na slevomatu to nedokážou smazat. Taky jim tam lidi napsali pravdu. Alespoň někde. Takže pokud chcete vědět pravdu o tom duhovém parku, tak můžete buď tady nebo na slevomatu. Všude jinde jsou negativní recenze upravované nebo smazané. Když sem prohlížel jejich kladné recenze, tak je vidět že si jich hodně píšou sami. Já si myslím, že jim to stejně nepomůže. Lidi se pravdu dozvědí a nebo když tam jednou přijdou, tak podruhé už ne.


Radim
2017-02-28 19:04:05
já tam byl první rok, když to otevřeli. To tam měli ještě zvířata. Některý tam uhynuli. Bylo příšerné vedro. Vůbec se ta obsluha o nic nestarala. Bylo vidět, že jim jde hlavně o peníze. Ty zvířata tam strašně trpěla. Divím se, že je za to týrání zvířat nezavřeli. a máte pravdu. Ty lidi jsou nějaký zkrachovalý cirkusáci ověšený zlatejma řetězama. Když sem se jich zeptal na ty zvířata, který tam umírali, tak byly hrozně arogantní a vůbec je to nezajímalo. Takže pro nás to byla hrozná zkušenost a už nikdy více.


Ela.N
2017-02-28 18:57:40
Mi jsme to absolvovali dvakrát a bohužel žádná změna. Tedy abych byla přesnější, tak změna spíše k horšímu. Staré atrakce oběhl nějakej šmudla štětkou a přibilo pár balíků slámy. Jinak nic. Jídlo pořád hrozný. Prostě takovej starej nepovedenej cirkus.
Radka
2017-02-28 18:53:33
Zdravím, já byla docela spokojená. Jsou určitě lepší místa, ale jednou jsme si to prostě zkusili. Příště pojedeme jinam.


Jana
2017-02-28 11:36:32
Také se musím připojit k těmto názorům. Byly jsme zklamaní. Staré atrakce, jídlo nezdravé a všechno předražené.


Marie.N
2017-02-28 11:31:57
Narazila jsem na tyhle recenze a jen koukám. Podobné jsem viděla na Slevomatu. Taky je tam hromada negativních komentářů. Původně jsme se tam chtěli s dětmi podívat, ale raději pojedu jinam. Ráda bych si to s dětma užila a tady to asi nebude. Díky.


Ivana
2017-02-28 11:26:12
Majitel těchto stránek mi napsal, že nemá nic společného s Duhovým parkem v Třebovli. Sice mu lidé píší a nadávají kvůli parku pro děti, ale on ho neprovozuje. Napsal mi, že do recenzí si můžu napsat jakoukoli recenzi, klidně i na Duhový park v Třebovli. Že to nechá na každém ať si napíše co potřebuje. Já jsem psala už tři recenze na tento duhový park v Třebovli a všude je smazali. Snaží se všechny špatné recenze smazat. To o něčem svědčí. 
Tímto panu Malečkovi děkuji. 

Moje recenze na duhový park v Třebovli: 
Opravdu se styďte. Je to jen sprosté okrádání lidí. Při naší návštěvě, bylo v parku asi 15 lidí. Dnes už vím proč. Víckrát už tam také nepojedeme. 
Atrakce jsou staré, napůl rozbité. Zábava trapná, jídlo předražené. Obsluha arogantní. 
Doufám, že vás lidé brzo prokouknou a že skončíte. 


Rob
2017-02-28 11:14:18
Tyto stránky hodnotit nebudu, ale ten zábavný park v Třebovli, k tomu vám něco napíšu. Plánovali jsme návštěvu duhového parku skoro měsíc. Kdybych věděl do čeho jdu, tak pojedeme jinam. Je pravdou, že se snaží ukazovat navenek jako krásná zábava pro děti, ale opak je pravdou. Zřejmě je to jen pračka na peníze a okrádání rodin a dětí. Obsluha všech rádoby atrakcí je ověšena zlatem a hrají si na lidumily. 
Určitě nedoporučuji.


Novotná
2017-02-28 11:07:09
V tomto parku jsme také byly. Neříkám že to bylo super, ale děti se pobavili. Sice tam už víckrát nepojedeme, protože je to laciná zábava, ale že bych se tím nějak trápila tak to ne. Ano jde vidět, že tyhle lidi co to provozují jsou kolotočáři. A že to postavili ze zbytků a snaží se vydělávat na dětech. Je to hnus. Bohužel, takových je u nás pořád dost.
Lucie
2017-02-28 10:59:06
Jestli myslíte tento park www.duhovypark.cz tak s vámi naprosto souhlasím. Také jsem to absolvovala s rodinou. Se vším co se tady napsalo, naprosto souhlasím. Zbytečné vyhození peněz. Nestálo to za to.


L.Malá
2017-02-28 10:46:23
Dobrý den, mám úplně stejný názor jako paní Majka. Pro nás velké zklamání. Drahé, staré a o ničem. jde vidět, že to dali dohromady jen aby okrádali lidi. Nemělo to ani hlavu ani patu. Nucená zábava. Navenek se prezentují seriózně, ale ve skutečnosti je to úplně jinak. Také mám pocit, že jde o nějaký zkrachovalý cirkus. Už nikdy více. Jsou mnohem lepší zábavné parky. Tak až si budete chtít vyrazit s dětmi na výlet tak tam určitě nedoporučuji.


M.T
2017-02-28 10:37:34
Super porno. pouštím si to na mobilu a videa jsou kvalitní. Dík


Majka
2017-02-28 10:36:18
Nemám ráda porno. Příspěvek píši jen na Duhový park v Třebovli. Musím souhlasit s Honzou. Byla jsem tam v létě s rodinou a vůbec se nám tam nelíbilo. Všechno předražené a atrakce staré, napůl rozbité. Zábava byla opravdu trapná. Jeli jsme až z Liberce. Opravdu škoda peněz. Na internetu se to tváří jako seriózní zábavný park a skutečnost je úplně jiná. Nějaký zkrachovalý cirkus a plno světských ověšených zlatými řetězy a prsteny. Jsem ráda, že alespoň někde můžu napsat skutečný názor. Všechny moje příspěvky, jinde smazali. Snaží se nechávat jen dobré recenze. Takže, lidi, dejte si pozor na tyhle kolotočáře ať nenaletíte jako mi.


Honza
2017-02-28 10:23:13
Nevím jestli také provozujete Duhový park v Třebovli, ale fotky a videa jsou nádherný. Jinak ten park v Třebovli se vám nepovedl. Fakt hrůza. Už k vám nikdy nepůjdeme. Byla to šaškárna a zlodějina!


 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky